6587 Team instruktora rodinného zdraví, 76 "Slunečnicová rodič -Chutys Chats" … Binzhou City se snaží vytvářet značku „domácího zdraví“

6 min read
„Hádejte, jak moc tě miluji?“ Vesnice probíhají v teplé aktivitě pro čtení obrázků rodičů.„Slunečnicový dům -Child House“ provedl charitativní aktivity rodičů, vzdělávání v raném dětství a poradenské služby pro zasílání péče o kojence a vědecké péče do rodiny. Značka zdraví „Značka služeb.
V posledních letech se Binzhou City zaměřilo na zdraví lidí, které se řídily zdravotními potřebami mas v propagaci zdravých rodin, aby propagovaly akce, a považovala „rodinné zdraví“ za důležité „buněčné inženýrství“ pro zdravá města. Podpora zdravotních akcí, které mají zakořenit tisíce domácností, aby obyvatelé měli větší pocit zisku a štěstí.
Propagujte modernizaci instituce a vytvořte „body děrování“ obyvatel komunity s dítětem
Od roku 2020 Binzhou komplexně povýšil městské a krajské komplexní vzdělávací servisní středisko, „Slunečnicová rodič -chatka“ a komunita zabudovala standardizovaná školka, poskytovala vědecké podpůrné pokyny pro rodiny V jurisdikcích atd. Vzdělávací služba Huituo se postupně stala „děrovacím bodem“ obyvatel komunity, aby přinesli dítě a vytvořili u dveří značku vědecké rodičovské služby.
Projekt „Slunečnicový rodič -dítě“ zdůrazňuje veřejné blaho a zaměřuje se na nesprávné venkovské oblasti s ekonomickými podmínkami a službami.Pokud jde o zvláštní davy péče o kojence a malé děti, rané vzdělávání o kojencích ve věku ve věku 0-3 let a věnovat pozornost zlepšení povědomí o masách a schopnosti rodičovství ve vědě.Provedením aktivit rodičů a rodinných pokynů můžete zaslat koncepty eugeniky, péče o kojeneckou a vědeckou školu, znalosti a služby milionům domácností.
Od nynějška město založilo 1 městské komplexní vzdělávací centrum, 10 komunitních škol a 76 „neslunečných rodičů -mezi nimi“.
Propagujte talent na rozšíření kapacity, kultivujte tým pro zdraví rodinného zdraví
Binzhou City komplexně nasadilo práci instruktora rodinného zdraví a založila tým učitelů rodinných zdravotnických instruktorů a černošských čtvrtí (ulic), týmů pro rodinné zdraví ve vesničce (komunita), aby poskytovala podporu pro podporu rodinných zdraví.Plně využívejte „rodinné výukové materiály pro výuku rodinných zdravotnických instruktorů“ a „Plán školení v rodině Health Instructor“, přijmout metody utajení a aktivně organizovat standardizované školení, aby efektivně zlepšilo odborné dovednosti, jako je výchova ke zdraví, služby, poradenství a vedení rodiny Instruktoři zdravotnictví.
Až dosud město zřídilo tým 6587 instruktorů rodinných zdravotních instruktorů. Dosah.
V uplynulém roce město uspořádalo celkem 83 kurzů školení rodinných zdravotnických instruktorů a vyškolilo více než 7 400.Zároveň byla vytvořena do podpůrné podpory odborníků, aby byla vytvořena popularizace zdravotních znalostí a plné hry, aby byla podpůrná podpora odborníků na popularizaci zdravotních znalostí, mezi nimi, členové městské podpory. Knihovna odborníků na zdravotnictví pokrývá celkem 522 lidí ve 33 disciplínách a na úrovni krajů.
Podpora kvality a efektivity služeb, hluboce výsadba konceptu zdraví v srdcích mas
Letos je třetím rokem „Torrent Hope · Express the Future“ -sekce Binzhou Scientific Parenting Parenting Rodiče Rodiče LIVE LIVE BAINCASTING.V posledních třech letech vstoupilo do živé vysílací místnosti celkem více než 30 odborníků na zdraví a učilo vědecké teorii a metody rodičovství Bao da Bao Ma před mobilním telefonem, aby pomohlo dítěti vyrůstat zdravě.
Jako první odpovědná osoba jeho vlastního zdraví je vytvoření velkého zdravotního konceptu mas neoddělitelné od vedení veřejného mínění.Binzhou City dodržuje kombinaci online propagandy a offline vzdělání, zvyšuje pokrytí a pronikání publicity, zlepšuje povědomí a účast mas a hluboce umístí koncept zdraví do srdcí mas. výrazně se zlepšilo.
Je zřízena poradenská skupina služby ochrany služeb ochrany služeb pro ochranu služeb pro ochranu dětí pro děti pro kojence a malé děti do 3 let.V uplynulém roce je díky využití přednášek, výstavních rad a metod publicity distribuováno v kombinaci s „komunitou pro péči o děti“ a vyškoleno 4 2110 školení.Po dobu čtyř po sobě jdoucích let se „odborníci na populární vědu ve zdravotnictví berou na místní úrovni“ a „šest kroků“, které provedly celkem 3 458 her, které pokrývaly více než 500 000 členů rodiny.V roce 2023 dosáhla úroveň kvality zdraví obyvatel Binzhou 34,57%.
Podporovat demonstrační nabídkové řízení a kvalitu, vytvořte velké množství zdravých „mikro buněk“
Binzhou zahájila výběrové aktivity „zdravé rodiny“ po dobu pěti po sobě jdoucích let.V posledních pěti letech bylo jako pokročilých modelů hodnoceno celkem 502 domácností.Stavba a zdokonalování pracovního mechanismu a zdokonalováním pracovního mechanismu, provedení normalizovaného výběru, posílení dohledu a kvantitativních ukazatelů, konstrukce zdravých rodin ve městě Binzhou kombinuje „zdraví rodin“ s vlasteneckým zdravotním hnutím, vytvořením duchovní civilizace a dědictvím Rodinný styl a rodinné vzdělávání.
Současně bylo pro celou společnost vyžádáno více než 1 000 zdravotnických prací, jako jsou kategorie videa; Veďte masy k pevně „každý je první osobou odpovědný za zdraví“.V roce 2021 byl Binzhou vybrán jako „modelové trhy pro zdravá města v různých provinciích“ v provincii.
(Volkswagen Daily · Volkswagen News Reportér Klient Huang Xin)
Zpráva/zpětná vazba

You May Also Like

More From Author