Nike lanserer den nye generasjonen Air Zoom Mercurial Superfly X og Vapor XVI

2 min read

Nike har offisielt lansert den nye generasjonen Air Zoom Mercurial Superfly X og Vapor XVI fotballsko. Som en del av Nikes „Blueprint Pack“-serie har disse to skoene allerede dukket opp på banen i 2024 European Cup og America’s Cup, båret av henholdsvis Mbappe og Vinicius. Denne utgivelsen gir fansen en mer detaljert designanalyse.

Fra et designperspektiv er hovedforskjellen mellom Superfly X og Vapor XVI tilstedeværelsen eller fraværet av Dynamic Fit-krage. Bortsett fra dette er kjerneteknologien til de to skoene i utgangspunktet den samme. Den nye generasjonen Air Zoom Mercurial forbedrer hastigheten på skoen ved å fjerne flekssporet i Air Zoom-putelaget og legge til hurtigfinner i forfoten for å optimere fleksibiliteten til såleplaten. I tillegg er antallet Flyknit-materialelag på overdelen redusert fra fem til tre, og tykkelsen har gått ned med nesten 30 %, noe som gjør at overdelen passer bedre til fotformen, samtidig som den har blitt den letteste og tynneste Flyknit helvevde overdelen. noensinne laget av Nike Mercurial Fotballsko.

Oppdateringen introduserer også Gripknit-teknologi, en innovasjon som følger Phantom GX og Luna. Denne teknologien forbedrer grepet og berøringen på overdelen, og gir spillerne bedre kontroll over ballen under spill. Fargegangen på støvlene er inspirert av Nike-medgründer Bill Bowerman, som en gang håndmalte Swoosh-logoen for å redusere vekten av de øvre sømmene.

Dette ikoniske designet gjenspeiles i den nye skoen, med „AIR“-logoen som beveger seg fra siden av skoen til hælen, akkompagnert av håndskrevne „Mercurial“ og „Air Zoom“-logoer, noe som gir skoen et mer personlig element innendørs fotballsko. Den oransje Air Zoom-enheten er fremhevet på såleplaten, og legger til et snev av farge til støvelen.

Dette paret med sko vil skinne på banen til EM i 2024 og America’s Cup. I EM-kvartfinalen vil Kylian Mbappes Frankrike-lag møte Cristiano Ronaldos Portugal, mens i America’s Cup vil Vinicius‘ Brasil-lag møte utfordringen fra Uruguay. Denne støvelen representerer ikke bare enda et skritt fremover innen teknologi for fotballutstyr, men vil også fortsette å vise sin styrke i disse konkurransene på høyt nivå.

You May Also Like

More From Author

+ There are no comments

Add yours